avvana.blogg.se

2013-04-28
12:56:00

Hopptävling 21/4
Åkte iväg till Norrköping i helgen för att tävla på Skogslotten Ryttarförening med Brille.
Hoppade en LC (90 cm) och en LB (100 cm). I LC var han jätte fin på framridningen, vaken och glad men hoppade inte toppen. Tror han tycker att 90 är för lågt då han inte taggar till förens man kommer upp i minst 100 cm.
Men inne på banan sen var ha jätte fin men hoppade inte heller super bra då eftersom att han var lite loj. Men vi var felfria och eftersom att det bara var en clear round fick vi en fin liten rossetis.
 
I andra klassen var han som en helt annan häst, han var lite seg på framridningen eftersom han hade fått stå och sova i transporten en stund. Men så fort vi började hoppa taggade han verkligen till, hoppade hur fint som helst.
Inne på banan sen hoppade han minst lika bra trots att det var ett minimalt ridhus med riktigt fruktansvärt underlag. Lyssnade verkligen på mina hjälper och vi kunde verkligen sammarbeta för en gångs skulle.
Blir lätt att han kan själv och då blir det antingen att jag bråkar med honom hela banan eller så får han göra som han vill och då får man inget riktig tryck i språnget och det går bara fortare och fortare.
Men som sagt var han jätte duktig, tog det lungt i omhoppningen då det var läskigt underlag vilket lönade sig då vi lyckades vinna klassen. :)
 
Här är videon från LB (100 cm)
 
http://www.youtube.com/watch?v=iQ921o6Iu00
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: